A felhasználó vállalja, hogy e-mailcíme és telefonszáma publikus és bárki számára elérhető amíg a rendszerből nem törli a jegyét.
 
A felhasználó csak a saját adatait töltheti fel, illetve más adatait is amennyiben az adott személy ehez hozzájárult.
A felhasználó hozzájárul, hogy a feltöltött adatok publikusak legyenek. Amennyiben a feltötltött adatok nem egyeznek meg a valósággal, az ebből fakadó esetleges adatvédelmi és jogi problémák a felhasználót terhelik.
 
A felhasználó nem tölthet fel egyéb terméket csak JEGYET azaz egy rendezvény megtekintésére jogosító papírt/nyomtatványt/jegyet.
A felhasználó elismeri, hogy az általa feltöltött jegy eredeti. A szolgálatató a feltöltöt jegyekért felelősséget nem vállal.
 
 
Felhasználó a Weboldal használatának megkezdésével elfogadja a Szerződés feltételeit. Amennyiben Felhasználó a Szerződés rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a szolgáltatást, Szolgáltató jogosult Felhasználó hirdetésének törlésére és a szolgáltatásból való kitiltására.
 
Adatvédelem
 
A Weboldal személyes adatok megadása nélkül is használható, ugyanakkor bizonyos szolgáltatások igénybevétele előtt Felhasználó megadja személyes adatait.  A Felhasználó által ezen szolgáltatás igénybevétele során az interneten közzétett adatokért az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Felhasználó tudomásul veszi hogy a Szolgáltatás célja éppen adatainak megosztása a weboldal látogatóival.
 
Az üzemeltető az apróhirdetések moderálása során alábbi adatokat tekinti személyes adatoknak:
-név
-emailcím
-telefonszám
 
A felhasználó által feltöltött adatok publikusak. Ezeket az adatokat a szolgáltató nem örzi meg. A felhasználó más felhasználók adatait kizárólag az oldalon feltüntetett jegy/jegyek cseréléje/eladása/vásárlása céljából illetve a feltett termékke lkapcsolatos információ szerzésre használhatja.
 
 
Felelősség kizárás
 
Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az elhelyezett hirdetések nem tükrözik Üzemeltető véleményét. A hirdetések közzétételekor Üzemeltető teljes mértékben a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezései szerint jár el.
 

A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A tartalom pontosságának, teljességének esetleges hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért Üzemeltető nem vállal felelősséget.
 

A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés más személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül Üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget vállal.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Weboldalon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
A szerződés hatálya
 
Felhasználó a Weboldal használatának megkezdésével elfogadja a Szerződés feltételeit. Amennyiben Felhasználó a Szerződés rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a szolgáltatást, Szolgáltató jogosult Felhasználó hirdetésének törlésére és a szolgáltatásból való kitiltására.
 
Feltöltött adatok törlése:
 
Egy felhasználó maximum 4 hírdetést adhat fel. Amennyiben ennél több jegyet tölt fel azt a szolgáltató előzetes bejelentés nélkül törölheti..
 
Az oldal üzleti célú jegyértékesítésre nem használható.


Impresszum  |  Médiaajánlat  |  Jogi nyilatkozat